Sök
  • Sofi Kappel

Springer till skogs...

Uppdaterat: 17 apr 2019

...gör jag lite nu och då. Den enda som får följa med är kameran och mitt favoritobjektiv. Möjligen en ostmacka i ena jackfickan och en minitermos i den andra. Det är ingen hemlis att jag är förälskad i höst och vinter. Jag blir alldeles fladdrig och knäsvag av dimma, gråmulna dagar och lågt i tak. Ljuset blir himelans bäst, som sammet. Ibland händer det att solen skiner när jag är ute och fotar och det går ju fint det också.

Det händer att jag får frågan vart jag tar vägen i skogen. Det vet en aldrig. Inte ens jag. För jag hittar alltid nya stigar hela himla tiden. De tar ju inte slut och det är en rackarns tur.

Så THÄNKS moder jord för att jag får bo hos dig och låna din skönhet varje dag!


Senaste inlägg

Visa alla