Sök
  • Sofi Kappel

Som en Saga.

Det här är Saga och hennes föräldrar, Emmy och Philip.

Jag åkte hem till dem en varm dag i början av juni. Det måste ha varit årets hittills varmaste dag. De önskade en fotosession med ögonblicksbilder, känslor fångade på bild. Jag sa "JA", så klart! För jag älskar de naturliga bilderna, som tas i farten, i stunden. Ögonblicken i livet. De där dokumentära, jordnära och okonstlade bilderna.

Väl framme blev jag alldeles fladdrig och varm i hjärtat av bedårande liten Saga som säkert gärna hade tuggat på kameran. Hon var stundtals uppslukad av de gula blommorna i gräsmattan "alltså, vet mamma och pappa ens om att de finns? har de någonsin sett såna grejer?!".

Bus, lek och flygningar tar ut sin rätt och vad är då mer gosigt än att somna i mammas trygga famn?! Kolla BILDEN på det ni. För att inte tala om hur roliga pappas pussar är.

Det jag alltid kommer fram till när jag möter dessa små ljuvliga barn är följande:

Tidernas bästa hittepå är när folk skaffar barn! Det näst bästa är när jag får komma och fota.

Bifogar en drös bevismaterial:


Senaste inlägg

Visa alla