Sök
  • Sofi Kappel

Sand mellan tårna.

Uppdaterad: 17 apr 2019

Den orimligt varma sommaren och sand mellan tårna. Ja, det är så jag kommer att minnas sommaren 2018. Jag pratar ofta om min kärlek till regnet och det svenska vemodet så jag kanske inte får skriva det här MEN: hur fint vore det med lite regn, några riviga moln och ett dundrande åskoväder?! PRICK NU?

Nåväl, regnet kommer endera dagen. En rackarns tur för en queen av regn, dimma och lågt i tak som jag.

Det fina med denna värme är ändå att en kan bada hur mycket en behagar och det gör jag sannerligen! Jag har icke badat i sådana här proportioner sedan jag var barn.

Och visst, det är orimligt sköna och fantastiska kvällar. Men det är ändå helt rimligt att vilja höst. NU.

Mitt trånande efter hösten till trots, bifogar jag ändå bevismaterial på hur sköna kvällarna vid sjöarna är. För att inte tala om mitt läckra sällskap; en badgalen 1-åring och en handsome make!Samarbetspartners

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
Toftaholm-HH-Logotyp_RetinaVit.png

©Fotograf Sofi Kappel 2019

email: info@kappelphoto.se

phone: +46 (0)721 550 069

Borås, Sweden

info@kappelphoto.se

0721 550 069

  • Black Instagram Ikon
  • Black Facebook Ikon