top of page

YOUR LOVE,
YOUR STORY

Det är jag som är Sofi Kappel, bröllopsfotograf i Borås med ett orimligt stort intresse för fotande, musik och böcker.

Människors berättelser fascinerar mig. Så har det alltid varit. Berättelser och ögonblick finns överallt och jag kan sitta i timmar och betrakta alla dessa skeenden runtomkring mig. De finns överallt - på bröllop, i mitt eget hem eller på väg till förskolan en helt vanlig dag.

Jag betraktar, fångar och berättar vidare.

Jag fotar på ett dokumentärt, jordnära sätt med mycket känsla. När bilderna blir på riktigt, så att de känns. Det dokumentära blandas med tidlösa och okonstlade bilder, som man kan titta på om och om igen.

 

Jag fotar spontant, diskret och kommer att finnas vid er sida och mitt bland er för att fånga berättelsen om ert bröllop. 

Jag finns i Borås och tar fotouppdrag över hela Sverige. 

Vill ni veta mer? Skicka kärlekspost!

Sofi Kappel bröllopsfotograf

VARFÖR JAG GÖR DET JAG GÖR

Alla par har sin unika bröllopsdag och att få den berättad och paketerad i bilder, som varar i decennier är en av de få saker man har med sig från sin dag. Fotografierna är beständiga, minnen  för livet.

Jag betraktar och fångar ögonblicken. Tillsammans blir alla dessa ögonblick och stunder historien om er dag, en av de bästa i ert liv.

För att ge er berättelsen om er dag är jag med från förberedelserna till festen på kvällen, som ger en röd tråd över hela dagen.

Därför är jag med vid er sida och mitt bland er - dokumenterar sekunderna av er och omgivningen.

Er story. 

VARJE STORY 
ÄR UNIK. 
JAG ÄR HÄR FÖR ATT BERÄTTA ER LOVE STORY.

135_1.JPG
bottom of page