FAQ

Frequently asked questions.

//

BRÖLLOP

Var någonstans fotar du?


På valfri plats! Jag fotar lika gärna hemma i Borås som resten av Sverige. Hör av er så pratar vi mer om detta.
Vad händer vid väder & oväder?


Det blir alltid ett väder den dagen ni gifter er. Ibland är det strålande sol, ibland snö, ibland duggregn, ibland storm. Det allra vackraste sammetslena ljuset får man de molniga dagarna. De dramatiska himlarna vid åskoväder. Jag fixar paraplyn för skydd både mot regn och till och med för starkt solsken. Förutom paraplyer använder vi träd, tak, tunnlar och liknande. Och blir det strålande sol går det också utmärkt!
Redigeras bilderna?


Alla bilder redigeras och levereras cirka fyra veckor efter bröllopet. Bilderna skickas hem till er på ett tjusigt USB. Ni kommer även att få bilderna på ett privat onlinegalleri, som kan delas med familj och vänner. Bilderna är anpassade både för utskrifter och för att kunna användas på webben.
Kan vi skräddarsy vårt eget paket?


Givetvis! Maila mig era förslag och önskemål så fixar vi en egen design. Jag är helt och hållet er från det att avtalet är signerat och bokningsavgiften [30% av paketpriset] är betald.
Album och fine art prints?


Yes! Jag arbetar med leverantörer, som levererar mycket hög kvalité på sina produkter. Priserna varierar beroende på antal sidor i albumet och storlek på printarna. Vi går igenom detta när vi ses och då får ni se och känna på produkter.
Träffas vi innan bröllopsdagen?


Indeed. Vi ses över en kopp och pratar igenom er bröllopsdag, önskemål, förväntningar och en massa annat. Ni kommer även att få en bildvisning av tidigare bröllop och andra lovely fotograferingar jag har i min portfolio.